Prettig kennis te maken !

De Buiteling, het bedrijf achter opkamp.nl, is in 2007 opgericht door Nienke en Simon van der Hoff. Voor Simon is het beheren van De Buiteling een fulltimebaan. Nienke is daarnaast nog werkzaam als intern begeleidster op een basisschool.

Nienke en Simon leerde elkaar in 1993 kennen tijdens het begeleiden van een kinderkamp voor astmapatiëntjes “De Luchtballon”. Nienke was destijds groepsleerkracht, en eerder kampleiding geweest bij “Stichting Mens en Samenleving”. Simon was destijds judoleraar, pleegvader en ondernemer, en eerder kampleiding geweest in Amerika. Inmiddels zijn Nienke en Simon 25 jaar getrouwd en hebben samen al menig kamp geleid en gefaciliteerd. Dochter Fiep is ook juf en kampleiding bij “opkamp.nu”. Zoon Thijs is ook in het buitenland kampleider geweest bij “Exsportise Summer Camps”

Nienke en Simon weten dat het organiseren van een kamp nogal wat vraagt aan voorbereiding. Maar ook dat het, samen met een goede uitvoering, blijvende herinneringen oplevert. Niet alleen voor de deelnemers.

Ons moto: op kamp gaan is een feest voor deelnemers en begeleiders

Onze Missie: zo veel mogelijk feestelijke kampen mogelijk maken

Hoe:  door het beleven van gezamenlijke avonturen, spelen van spelen die je “normaal” niet speel, in een andere omgeving, met andere onderlinge verhoudingen en afhankelijkheden (inherent aan de setting “op kamp”)

Concreet: wij helpen graag jullie wensen en onze mogelijkheden samen te voegen tot een geweldig kamp. Een actief kamp, een kamp met weinig voorbereidingstijd, een kamp met aandacht voor de kinderen. Wij helpen graag!