In de avond

Lekker bij het kampvuur, vergeet de marshmallows niet. Praten of zingen. Ook als u besluit binnen te blijven hoeft u bij De Buiteling niet stil te zitten.

Doe een (muziek)bingo, kahoot of een (pub)quiz. Maak een eigen versie van een TVspelshow: “Jongens tegen de meisjes” , “Ik hou van Holland”, “Petje op, petje af”, “Ren je rot”, “Wat is waar?”, enz. Of hou een casino avond.

Meubels aan de kant en dansen maar: Jeugddisco, “back to the 80’s” of alles en iedereen door elkaar. Een leuke outfit, een goede playlist en wat lekkers. Apparatuur en verlichting zijn aanwezig.

Bekijk samen op het grote scherm in de woonkamer een sportwedstrijd of video’s van vroeger. Kortom, één weekend is al snel te kort.

Tussen 22.00 uur en 8.00 uur is de nachtrustperiode. Het maken van lawaai, ook op de openbare weg, is in die periode verboden. Sport- en spelactiviteiten op het buitenterrein zijn in de nachtrustperiode niet toegestaan. Het geluid van binnen activiteiten mag in de nachtrustperiode niet buiten de groepsaccommodatie hoorbaar zijn.

groepsaccommodatie avond
Groepsaccommodatie met kampvuur - 40 tot 70 personen
Disco in de avond bij OpKamp